Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ключа ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ключа ...

здравейте колеги имам следния тъп проблем счупи ми се кочето на ключа (червен ключ единствения ми алфа 156 ) и няма оправяне ... разместени са едни миниатюрни пластинки не знам как да ги наглася ... ако някой има идея как се нагласят моля да сподели на платката и чипа нищо им няма но не захапват вече

За какви пластинки говориш?
    На платката има само една пластинка, и тя е за единия полюс на батерията. Единствената причина да не работи платката (ако е здрава) е батерията да не е поставена правилно. Огледай я, намести я и пробвай... трябва да стане.
    А чипа - на него нищо неможе да му стане. Би трябвало да го познае ако е в близост до контакта на автомобила.
    По-добре си направи нов ключ, и си сложи една друга аларма. Хем ще имаш 2 дистанционни и си направи още един ключ.
    Цената на ключа заедно с чипа е 50 лв.
    Цената само на ключа без чипа е 10 лв.
    Lancia Delta 1.6 i.e - ex
    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

там където е копчето (бялото) е захванато с 2 пластинки (миниатюрни) едната от 2-те е размазана ...
      при кой ключар ще стане това в Русе ме дерат мин. 30 само за ключ и от 70-100 лв за ключ с чип ?!?! Wtf
      но аз намерих човек който ще ми премести ключа и платката в ново дистанционно за 30-40 лв. това е ... др. незнам

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
        За какви пластинки говориш?
        На платката има само една пластинка, и тя е за единия полюс на батерията. Единствената причина да не работи платката (ако е здрава) е батерията да не е поставена правилно. Огледай я, намести я и пробвай... трябва да стане.
        А чипа - на него нищо неможе да му стане. Би трябвало да го познае ако е в близост до контакта на автомобила.
        По-добре си направи нов ключ, и си сложи една друга аларма. Хем ще имаш 2 дистанционни и си направи още един ключ.
        Цената на ключа заедно с чипа е 50 лв.
        Цената само на ключа без чипа е 10 лв.
        Колега къде е тва 50 лв. за ключ с чип??
        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
          Колега къде е тва 50 лв. за ключ с чип??
          Колега, в Шумен е това. Ама предполагам, че и другаде цените ще са подобни.
          Януари месец тази година си правих ключ от този тип - http://www.oferti.bg/media/offers/4596/5f96580f.jpg .
          Цената на ключа излезе 35 лв, като човека използва чипа от стария ми ключ. С нов чип цената беше 55 лв. Само че аз отказах, щото за кво са ми 3 чипа в крайна сметка и реших да си ползвам стария. Стария ключ му беше разбито тва червеното, където се държи ключа и се отваряше, та за тва се наложи и да го сменя.

П.П. Погледнете тук - http://www.keyplus.bg/%D0%B0%D0%B2%D...ilni-kluchove/

Предполагам, че наще ключове са с "фиксиран код"
          Last edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 10:50.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
            Колега, в Шумен е това. Ама предполагам, че и другаде цените ще са подобни.
            Януари месец тази година си правих ключ от този тип - http://www.oferti.bg/media/offers/4596/5f96580f.jpg .
            Цената на ключа излезе 35 лв, като човека използва чипа от стария ми ключ. С нов чип цената беше 55 лв. Само че аз отказах, щото за кво са ми 3 чипа в крайна сметка и реших да си ползвам стария. Стария ключ му беше разбито тва червеното, където се държи ключа и се отваряше, та за тва се наложи и да го сменя.

П.П. Погледнете тук - http://www.keyplus.bg/%D0%B0%D0%B2%D...ilni-kluchove/

Предполагам, че наще ключове са с "фиксиран код"
            В Ямбол за ключ с нов чип ми искат 200 лв. затова се учудих. Благодаря за инфото.
            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
              В Ямбол за ключ с нов чип ми искат 200 лв. затова се учудих. Благодаря за инфото.
              Безбожно скъпо!!!
              Мога да помогна ако на някой му се налага. Ако имате 2 ключа, пратете ми единия, аз ще го занеса да ви извадят на нормална цена и после ще го пратя обратно
              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

jorkata

имам 156-ца и на ключа има място за батерия а нея я няма някои може ли да ми каже за какво служи

Comment

Working...
                X